TERMENI ȘI CONDIȚII PENTRU UTILIZAREA SERVICIILOR INTEGRA GUARD

Vă rugăm să citiți cu atenție următorii Termeni și Condiții care guvernează utilizarea serviciilor furnizate de Integra Guard. Prin accesarea și utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați serviciile noastre.

   Definiții

1.1 "Integra Guard" se referă la compania noastră și la serviciile pe care le oferim în domeniul sistemelor de securitate și control acces. 1.2 "Utilizator" se referă la orice persoană care accesează și utilizează serviciile noastre. 1.3 "Servicii" se referă la soluțiile și produsele noastre în domeniul sistemelor de securitate și control acces.

2 Utilizarea Serviciilor

2.1 Utilizatorul se angajează să utilizeze serviciile noastre în conformitate cu legile și reglementările aplicabile. 2.2 Utilizatorul este responsabil de furnizarea informațiilor corecte și actualizate la înregistrare sau în timpul utilizării serviciilor noastre. 2.3 Utilizatorul se angajează să nu utilizeze serviciile noastre în scopuri ilegale, frauduloase sau pentru a perturba funcționarea serviciilor sau a altor utilizatori. 2.4 Utilizatorul nu are dreptul să copieze, modifice, distribuie sau să creeze lucrări derivate bazate pe conținutul furnizat de Integra Guard fără acordul scris prealabil al companiei.

3. Confidențialitatea Datelor

3.1 Integra Guard respectă confidențialitatea datelor utilizatorilor și se angajează să protejeze informațiile personale conform Politicii de Confidențialitate a companiei. 3.2 Utilizatorul înțelege și acceptă că, în timpul utilizării serviciilor noastre, anumite informații cu caracter personal pot fi colectate și procesate conform Politicii de Confidențialitate.

4. Proprietatea Intelectuală

4.1 Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra serviciilor și conținutului oferit de Integra Guard sunt rezervate. Utilizatorul nu obține nicio licență sau drept de utilizare a mărcilor comerciale, logo-urilor sau altor elemente distinctive ale Integra Guard fără acordul scris prealabil al companiei.

5. Limitarea Răspunderii

5.1 Integra Guard nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale sau consecințiale cauzate de utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a serviciilor noastre. 5.2 Integra Guard depune eforturi rezonabile pentru a asigura acuratețea și actualitatea informațiilor furnizate prin serviciile noastre, însă nu garantăm că acestea vor fi întotdeauna complete sau fără erori. 5.3 Utilizatorul își asumă întreaga responsabilitate pentru orice acțiuni sau decizii luate pe baza informațiilor furnizate de serviciile noastre.

6. Modificări și Încetare

6.1 Integra Guard își rezervă dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe, temporar sau permanent, furnizarea serviciilor noastre, cu sau fără notificare prealabilă. 6.2 Utilizatorul poate înceta utilizarea serviciilor noastre în orice moment, prin întreruperea accesului și utilizării acestora.

7. Legislație Aplicabilă

7.1 Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile în vigoare și orice litigii care pot apărea în legătură cu aceștia vor fi supuse jurisdicției instanțelor competente.

8. Dispoziții Generale

8.1 Dacă oricare dintre prevederile acestor Termeni și Condiții este considerată nevalidă sau inaplicabilă în orice măsură, celelalte prevederi rămân în vigoare.

8.2 Orice renunțare la drepturile sau prevederile din acești Termeni și Condiții trebuie să fie făcută în scris și semnată de către Integra Guard pentru a fi valabilă.

8.3 Acești Termeni și Condiții reprezintă înțelegerea integrală între utilizator și Integra Guard în ceea ce privește utilizarea serviciilor noastre și înlocuiesc toate înțelegerile anterioare sau concomitente, scrise sau verbale, referitoare la acest subiect.

8.4 Integra Guard își rezervă dreptul de a asigna sau transfera drepturile și obligațiile sale prevăzute în acești Termeni și Condiții fără consimțământul utilizatorului.

8.5 Orice notificări sau comunicări între utilizator și Integra Guard în legătură cu acești Termeni și Condiții vor fi considerate efectuate în scris și vor fi trimise prin poștă, e-mail sau prin alte mijloace de comunicare electronică.

Salutări!

Vă mulțumim că ați ales să ne contactați!

Echipa Integra Guard este aici pentru a vă asculta și a vă răspunde la întrebări. Indiferent dacă aveți nevoie de servicii de pază umană, intervenție sau monitorizare, suntem pregătiți să vă oferim consultanță și să vă ajutăm să vă asigurați că afacerea sau proprietatea dumneavoastră sunt în siguranță.Vă rugăm să completați formularul de mai jos cu detaliile solicitate, iar unul dintre reprezentanții noștri vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.Asigurăm confidențialitatea informațiilor dumneavoastră și vă garantăm că vom trata solicitarea dumneavoastră cu cea mai mare atenție.

Ne puteti contacta cu ajutorul formularului de contact sau la numerele afisate mai jos! 

INTEGRA GUARD SRL
RO Sector 4, Bucuresti 040779
Strada Dumbraveni 4D

031 437 90 27 / 0723 771 365
[email protected]

Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună și să vă oferim servicii de încredere și de calitate în domeniul securității.

 

Cu respect,

Echipa Integra Guard

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.