Serviciul de paza cu efective umane presupune urmatoarele:

 

 

 • Prevenirea intrarilor nepermise, a vandalismului, a abuzurilor, incendiilor
 • Prevenirea, observarea sau detectarea oricaror activitati neautorizate pe o proprietate privata
 • Controlul, regularizarea sau directionarea fluxului de public uman numai pentru rezolvarea cererilor direct specificate, pentru asigurarea protectiei proprietatii
 • Protectia uneia sau a mai multor persoane fizice impotriva atacurilor corporale, prin folosirea unui agent de protectie personal
 • Prevenirea spargerilor, furturilor, talhariilor, sustragerilor din magazine sau ale altor pierderi similare

 

Tinand cont de tendintele infractionalitatii, noi raspundem prin asigurarea unor echipe de agenti de paza si interventie pentru prevenirea si reducerea riscului

Echipele INTEGRA va protejeaza pe dumneavoastra, personalul companiei si pe clientii dumneavoastra. Specialistii nostrii in protectie, echipati cu uniforme specifice, sunt antrenati si autorizati sa poarte si sa foloseasca toate mijloacele de autoaparare.

Agentii de paza INTEGRA au obligatia de a avertiza, soma, indeparta si/sau de a imobiliza persoanele straine care incearca sa patrunda ilegal in perimetrul obiectivului. In cazuri limita, acestia pot solicita prin intermediul dispeceratului, aparitia echipajelor de interventie rapida INTEGRA.

CARACTERISTICI AGENTI SECURITATE INTEGRA

 

In concordanta cu Hotararea 301/2012, agentii de paza INTEGRA sunt dotati cu:

  • Uniforma tip, adecvata sezonului, inscriptionata cu sigla INTEGRA;
  • Echipament de protectie;
  • Ecuson de identificare (numele, prenumele agentului si sigla INTEGRA);
  • Baston de cauciuc sau tomfa;
  • Pulverizator iritant-lacrimogen de capacitate mica;
  • Detector de metale;
  • Lanterna anti-incendiu;
  • Fluier;
  • Dispozitiv individual de iluminat de tip "hands-free";
  • Mijloace de comunicare - telefon mobil, statie radio (in functie de misiune);
  • Arme letale de paza si aparare / arme neletale cu bile de cauciuc (numai la solicitarea beneficiarilor si in conditiile legii)
    
   CONSULTANTA

    

   Compania noastra reprezinta siguranta si competenta unui vast concept de servicii si produse ce acopera intreaga gama de cerinte a clientilor nostri: de la consultanta in domeniul de aplicare, pana la oferirea de solutii rationale si viabile a proiectelor din domeniul sistemelor si serviciilor de securitate profesionale.

   In urma analizei la care vor fi supuse obiectivele, specialistii nostri vor intocmi si supune aprobarii dumneavoastra solutia completa, utilizand atat mijloace tehnice cat si prezenta si interventia factorului uman. Se vor lua in considerare specificul obiectivului, locatia si intinderea acestuia, rulajul valoric, gradul de risc si alte particularitati ce ar putea influenta nivelul de securitate. Activitatea agentilor nostri este verificata permanent, atat prin sistemele video, cat si prin controale efectuate de reprezentantii INTEGRA GUARD.

Salutări!

Vă mulțumim că ați ales să ne contactați!

Echipa Integra Guard este aici pentru a vă asculta și a vă răspunde la întrebări. Indiferent dacă aveți nevoie de servicii de pază umană, intervenție sau monitorizare, suntem pregătiți să vă oferim consultanță și să vă ajutăm să vă asigurați că afacerea sau proprietatea dumneavoastră sunt în siguranță.Vă rugăm să completați formularul de mai jos cu detaliile solicitate, iar unul dintre reprezentanții noștri vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.Asigurăm confidențialitatea informațiilor dumneavoastră și vă garantăm că vom trata solicitarea dumneavoastră cu cea mai mare atenție.

Ne puteti contacta cu ajutorul formularului de contact sau la numerele afisate mai jos! 

INTEGRA GUARD SRL
RO Sector 4, Bucuresti 040779
Strada Dumbraveni 4D

031 437 90 27 / 0723 771 365
[email protected]

Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună și să vă oferim servicii de încredere și de calitate în domeniul securității.

 

Cu respect,

Echipa Integra Guard

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.